Jonna Bisgaard den 28-09-2016

Angående Brobygning

Kære Elever og Forældre

Brobygningen i uge 40 er nu koordineret og faldet på plads. Få elever skal af sted til Tech College i Aalborg uge 39.

Brobygningen skal tilrettelægges, så den bidrager til den særlige indsats for, at eleven kan blive uddannelsesparat ved grundskolens afslutning.

I kan nu se tilmeldingerne på www.brobygning.net,(minuddannelse.net) hvor I også kan se detaljer og beskrivelser af forløbene.

Billetter til offentlig transport aftales med egen skole, kontoret er informeret.

Vi håber I får nogle gode dage i brobygning, husk der er mødepligt, god fornøjelse.

Peter Helge Hærvig Rasmussen og Mette Fogde
    UU Vejleder
    Ungdommens Uddannelsesvejledning

Jonna Bisgaard den 28-09-2016

”Konfirmandundervisningen på Niels Peters hold er aflyst i eftermiddag. Undervisningen genoptages onsdag 5. oktober.

Lines hold skal som de plejer med bussen i dag til undervisning i Simested sognehus.”

Steen Balle Thomsen den 01-09-2016
    Kære elever og forældre
    UU Vesthimmerland og ungdomsuddannelserne inviterer i efteråret til uddannelsesaftner.
    Vi vil kraftigt opfordre jer alle til at tage mod tilbuddet om at blive opdateret på de uddannelsesmuligheder der venter forude.
    Se vedhæftede invitation